Zouhair Taheri

Penningmeester

Mijn naam is Zouhair Taheri en sinds januari 2020 ben ik bestuurslid bij Giving Back. Naast mijn rol bij Giving Back ben ik werkzaam als partner bij PwC. Ik maak daar onderdeel uit van het Risk Assurance team. Wij helpen onze klanten de risico's te beheersen die gepaard gaan met hun bestaande operatie, maar ook met de veranderingen die ze doormaken zoals de digitale transformatie. Zo geven we onze klanten houvast en tegelijkertijd kunnen zij hun stakeholders het vertrouwen bieden dat nodig is. Dit doe ik met veel passie en plezier.

Het plezier zit ‘m voor een groot deel in het menselijk contact. Ik werk graag samen en geloof dat een goed netwerk bij kan dragen aan een succesvolle (start van je) carrière. Toen ik, als Marokkaanse Nederlander, studeerde was dat binnen onze gemeenschap niet vanzelfsprekend. Het vereiste nogal wat doorzettingsvermogen om mijn doelen te verwezenlijken. Toegang tot een breed en goed netwerk had dit proces ongetwijfeld vergemakkelijkt.

Giving Back zet zich in om scholieren en studenten met een andere culturele achtergrond,kennis te laten maken met een groot netwerk. Mogelijk gemaakt door talrijke vrijwilligers die graag hun netwerk delen met deze jongeren.

PwC is bij uitstek een netwerkorganisatie. Dit past goed bij wie ik ben. Ik geniet ervan om verbindingen te maken, voor mezelf maar ook voor anderen. En vooral dat laatste is waar het om gaat bij Giving Back.
Zouhair Taheri
  • E-mailadres:
    info@givingback.nl
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.