Wat geef jij terug? Zet je in als rolmodel en houdt jouw netwerk up-to-date!

Introductie

We begrijpen het wanneer je na je studietijd geen afscheid kunt nemen van Giving Back. Sluit je dan aan bij het Giving Back Alumni Network. GBAN is een netwerk community van ambitieuze young professionals waar uitwisseling en netwerken centraal staan en waar Giving Back-ers van het eerste uur bij betrokken zijn. Zij hebben een intrinsieke motivatie waarmee zij streven naar zowel persoonlijke als professionele groei. Inmiddels hebben vele Giving Back-ers flinke sprongen in hun carrière gemaakt en zijn daarmee zelf een rolmodel voor hun omgeving geworden.

De Giving Back Life Cycle

Giving Back is uniek en een van de grootste redenen hiervan is dat je bij Giving Back levenslang betrokken kan blijven. Als je start als Scholier, kun je doorstromen naar het Studentenprogramma, actief zijn als commissielid bij GBSC, het Masterprogramma voltooien en na 5 jaar in het werkveld zelf weer Mentor worden. Zo zien we ieder jaar weer aanmeldingen binnenkomen van Mentoren die in het verleden zelf deelnemer zijn geweest. Zo kun je bij ons ontvangen, groeien en zelf teruggeven. In de afgelopen jaren hebben al enkele Giving Back Alumni zich ingezet als mentor in het Scholieren- en het Studentenprogramma!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over het Giving Back Alumni Network? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen (tot nu toe) verzameld. Staat het antwoord waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met ons.

Is het Alumni Network een vereniging?

Nee, het Giving Back Alumni Network is geen vereniging in tegenstelling tot de eerdere vereniging Giving Back Professionals. Het doel is echter wel hetzelfde: het bij elkaar brengen en houden van Giving Back Alumni om zo het beste uit je netwerk te halen en iets terug te geven aan de community in welke vorm dan ook.

Hoe kan ik me aanmelden bij het Giving Back Alumni Network?

Waarschijnlijk heb je als Alumni van het Studentenprogramma al eens mail van ons ontvangen. Of niet. Wij onderhouden graag contact met je om je te blijven informeren over de activiteiten van Giving Back, haar programma's en het Alumni Network. Ook hebben we de Digitale Community in het leven geblazen om ook echt in contact te kunnen komen en vraag/aanbod te plaatsen voor alle doelgroep: Scholieren, Studenten, Partners en Alumni. Wanneer je je aanmeldt voor de mailinglijst van het Alumni Network ontvang je eens per kwartaal een nieuwsbrief met een update van de activiteiten en wekelijks op maandag een update indien er vragen worden gesteld aan jouw groep. 

Klik hier om je aan te melden voor het Alumni Network & de Digitale Community.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.