Susan Bakker

Marketing & Communicatie

 
Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven ben ik Marketing en Communicatie medewerker bij Giving Back, en daarnaast werk ik als freelance analoog fotograaf. Ook zet ik me in als vrijwilliger bij een community radio in Amsterdam. Mijn passies liggen bij muziek, cultuur en natuur.


Hoe ben jij met Giving Back in aanraking gekomen en wat is nu jouw rol?

Na het afronden van mijn opleiding als grafisch vormgever heb ik marketing en communicatie gestudeerd. Ik wilde leren hoe ik mensen dieper kon verbinden met een merk. Na enkele jaren in e-commerce te hebben gewerkt, besloot ik mijn kennis en ervaring in te zetten voor een functie met betekenis. Ik zag de vacature voor marketing en communicatie medewerker bij Giving Back online, en het voelde meteen goed. Mijn huidige rol binnen de organisatie is gericht op het bijdragen aan de missie van Giving Back door middel van marketing en communicatie.


Op welke manier draag jij in je dagelijkse leven bij om culturele diversiteit in jouw omgeving te vergroten?

Ik hecht er veel waarde aan dat de mensen om mij heen elkaar gelijkwaardig en met respect behandelen. Dit is altijd een persoonlijke overtuiging van mij geweest. Sinds de middelbare school ben ik me bewust van het feit dat niet iedereen gelijke kansen krijgt en dat dit niet altijd wordt erkend. Mijn motivatie om het verschil te maken in Nederland komt voort uit het geloof dat er nog veel ruimte is voor culturele diversiteit en de kracht van verschil. 


Susan Bakker
  • E-mailadres:
    susanbakker@givingback.nl
  • Telefoonnummer:
    0206234171
  • Website:
    http://givingback.nl

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.