Lissa van Riel

Programma coördinator Scholieren

Met een grote interesse voor mensen, gedrag, jeugd, ontwikkelingen in de maatschappij en persoonlijke ontwikkeling, heb in de studies Sociologie (bachelor) en Jeugdstudies (master) gevolgd. In uiteenlopende functies bij verschillende bedrijven en sectoren heb ik veel ervaring opgedaan met programmanagement en implementatietrajecten, gesprekstechnieken, verzuim en reïntegratie en sociale wetgeving. Ik heb bewust voor Giving Back, een non-profit organisatie, gekozen, omdat ik graag wil bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren, zonder commerciële/financiële belangen.

Als coördinator van het scholierenprogramma komen voor mij veel dingen samen. Aan de ene kant ben ik dol op dingen regelen en coördineren, lijstjes afwerken en organiseren, wat erg goed van pas komt bij de landelelijke events die we voor de scholieren en mentoren organiseren en de administratie aan de achterkant van alle processen. Aan de andere kant ben ik graag in contact met mensen. Als coördinator heb ik aan de lopende band contact met iedereen die is betrokken bij Giving Back, van scholieren en vrijwillige mentoren, tot de stadscommissies en het Giving Back bestuur en alle partners met wie wij samenwerken.

Buiten werk houd ik mij veel bezig met yoga, reiki en meditatie. Ik ben onder andere opgeleid tot yogadocent en Reiki II practitioner en wil naast mijn baan bij Giving Back mijn eigen praktijk opbouwen. Daarnaast sport ik regelmatig, ga ik graag de natuur in voor een wandeling en houd ik ook van een goed (techno) feestje.
Lissa van Riel
 • E-mailadres:
  lissavanriel@givingback.nl
 • Telefoonnummer:
  +31 (0)20 - 623 41 71
 • Mobiel:
  06-20746460
 • Website:
  http://www.givingback.nl
 • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.