Karim El-Khetabi

Directeur

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Karim El-Khetabi en ik ben de directeur van Stichting Giving Back. Daarnaast hou ik mezelf ook bezig met ‘terug geven’ in de praktijk. Ik caoch een aantal studenten, ik ben bestuurder bij maatschappelijke instellingen en toezichthouder in het onderwijs. Verder heb ik ook een interesse in kunst en in die hoedanigheid ben ik lid van een Raad van Advies bij een prominente museum in Den Haag. Verder ben ik vader van 3 kids. Een tweeling, meiden, die nu ook studeren aan de EUR. Mijn zoon gaat na de zomervakantie naar het VO. Druk leventje waar ik bijzonder dankbaar voor ben.

Waar krijg je goede energie van?
“Het verschil maken voor mensen”. Goed gesprek, coaching, advies geven, netwerk beschikbaar stellen en allerlei zaken waardoor mensen weer een stap verder komen. Dit doe ik ook in mijn privéleven en dus zeker niet alleen maar gerelateerd aan Giving Back.

Hoe ben jij met Giving Back in aanraking gekomen en wat is nu jouw rol?
Ik had voordat ik in 2008 bij Giving Back ben gekomen nog nooit van Giving Back gehoord. Ik heb, heel ouderwets, gesolliciteerd op de functie van Directeur van Giving Back via een advertentie in de krant.

Op welke manier draag jij in je dagelijkse leven bij om culturele diversiteit in jouw omgeving te vergroten?
Mensen en hun talenten (en-/of organisaties) aan elkaar verbinden zodanig dat er toegevoegde waarde ontstaan waar alle betrokkenen van kunnen profiteren.

Om onze Scholieren en studenten te inspireren vragen we altijd graag naar een levensmotto. Welke zou jij mee willen geven?
Je verliest nooit, je wint of je leert! (Malcolm X)
Karim El-Khetabi, directeur Stichting Giving Back
  • E-mailadres:
    karimkhetabi@givingback.nl
  • Telefoonnummer:
    0206234171
  • Mobiel:
    0617327880
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.