Jens Kimpel

Werkstudent

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Jens Kimpel, 23 jaar oud en ik woon in Amsterdam. In het dagelijks leven ben ik student. Op het moment ben ik bezig met het voltooien van een Master in Persuasive Communication waarin ik veel leer over marketing en andere vormen van overtuigende communicatie. Verder vind ik het leuk om sportief bezig te zijn. Ik zit in een voetbalteam en vind het lekker om mijn hoofd leeg te maken door een rondje te gaan rennen.

Waar krijg je goede energie van?
Ik krijg vooral veel energie van sporten en ik vind het daarnaast heerlijk om bezig te zijn met Photoshop en andere design programma’s zoals Indesign en Illustrator. Verder krijg ik energie van leuke tijden met vrienden en familie.

Hoe ben jij met Giving Back in aanraking gekomen en wat is nu jouw rol?
Ik ben met Giving Back in contact gekomen via online onderzoek naar een nieuwe baan. Na een tijdje zoeken zag ik dit voorbij komen en leek het een leuke uitdaging met een prachtige boodschap. Ik vervul de rol van werkstudent binnen het bedrijf en ik hou me vooral bezig met de marketing.

Op welke manier draag jij in je dagelijkse leven bij om culturele diversiteit in jouw omgeving te vergroten?
Normen en waarden rondom inclusie en diversiteit zijn mij vanuit huis meegegeven. Iedereen mag er zijn ondanks zijn of haar afkomst, uiterlijk of overtuiging. Ik heb het geluk gehad dat ik binnen verschillende sociale omgevingen heb mogen opgroeien en probeer daardoor niet te vooroordelen. Ik ben, naast mijn werkzaamheden bij Giving Back, niet direct betrokken bij het vergroten van diversiteit en inclusie maar probeer wel mijn eigen leven en gedachtes ernaar in te vullen en met anderen het gesprek aan te gaan wanneer dat bij hen niet het geval is.

Om onze Scholieren en studenten te inspireren vragen we altijd graag naar een levensmotto. Welke zou jij mee willen geven?
‘Het valt uiteindelijk allemaal mee. Zet die stap en je zult het zien.’
Soms lijkt de volgende stap een hele grote, maar wanneer je hem met beide handen aangrijpt zul je zien dat je er altijd van leert ongeacht de uitkomst en dat die een stuk minder groot was dan je hem in je hoofd maakte. Wees jezelf, want dan ben je op je best!
Jens Kimpel
  • E-mailadres:
    jenskimpel@givingback.nl
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.