Ingrid Tappin

Secretaris

Wie ben ik?
Mijn naam is Ingrid Tappin en in het dagelijks leven help ik organisaties met het ontwikkelen van sterk leiderschap, goed presterende teams en het bouwen aan mooie bedrijfsculturen. Ik ben de echtgenote van Sabine, moeder van Sophie (12) en bonusmoeder van Lotus (13). Wij wonen in Haarlem, houden alle vier van dansen, sporten, lekker eten en samen vakantie vieren.

Waar krijg ik energie van?
Ik vind het geweldig als mensen de uitdaging aangaan om het beste uit zichzelf te halen. En ik krijg er enorm veel energie van als ik daar een bijdrage aan kan leveren; verschillende talenten, skills en perspectieven samen brengen om een positieve verandering in de wereld te maken. Daar mag je mij altijd voor wakker maken ;)

Iets over mijn achtergrond
Ik ben geboren op Barbados, heb tot mijn vijfde in Amerika gewoond en ben opgegroeid in Rotterdam. Mijn ouders werkten allebei in de geestelijke gezondheidszorg en hebben mij van jongs af aan de les meegegeven: 'Strong mind, strong life.' Dat maakt dat ik me altijd bezig heb gehouden met het ontwikkelen van mijn mindset. 'Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat heeft de wereld nodig?' Die vragen waren leidend tijdens mijn studies - Rechten en Media & Cultuur - en zijn dat nog steeds in mijn carrière als ondernemer, culture change lead en leiderschapscoach.

Wat is je binding met onze missie 'Diversiteit werkt'?
Ik geloof dat we allemaal op aarde zijn om het beste uit onszelf te halen, anderen te helpen hetzelfde te doen, zodat we samen de wereld een stuk mooier kunnen achterlaten dan dat we haar hebben aangetroffen. We staan aan de vooravond van een aantal grote uitdagingen om dat laatste voor elkaar te krijgen. En uit alle wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat we diversiteit nodig hebben in denken, achtergrond en ervaringen om tot de slimste oplossingen te komen. In het werk dat ik doe merk ik elke dag dat diversiteit werkt. Dus voor mij is bijdragen aan de missie van Giving Back een manier om dat samen met jou op een grotere schaal te doen.

Wat is jouw rol binnen het bestuur en naar buiten toe?
Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor het meedenken en meehelpen om Giving Back toekomstbestendig te maken.

Heb je zelf een rolmodel/mentor gehad en zo ja, wat heeft diegene jou gebracht?
Mijn vader is de belangrijkste mentor in mijn leven geweest. Hij heeft mij heel veel geleerd over 'growth mindset', geloven dat je altijd kunt groeien, leren van je fouten en dat de verhalen die je jezelf vertelt je kunnen tegenwerken of verder brengen. "You can do anything you want, if you put your mind to it." Deze zin heeft mij geïnspireerd om me te verdiepen in hoe die 'mind' nou werkt, geholpen om tegenslagen te overwinnen en om mijn dromen na te blijven jagen.

Wat breng je zelf mee?
Ik ben van nature heel positief ingesteld, hou ervan om samen met vrienden betekenisvolle doelen na te jagen en breng dus een hoop teamspirit en toekomstgerichte energie mee :)

Welke boodschap zou je onze scholieren en studenten mee willen geven?
You can do anything you want, if you put your mind to it!
Ingrid Tappin
  • E-mailadres:
    info@givingback.nl
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.