Inge Terpstra

Werkstudent

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Inge Terpstra en in mijn dagelijks leven ben ik student. Momenteel volg ik de bachelor Politicologie in combinatie met een minor Frans, in Amsterdam. Ik leer hier veel over binnen- en buitenlandse politiek, machtsstructuren en verschillende ideologieën. Daarnaast zit ik in een voetbalteam en hou ik ontzettend van yoga en gezellige dingen doen met vriendinnen. 

Waar krijg je goede energie van?
Ik krijg goede energie van leuke dingen doen met vrienden en familie, maar kan ook erg genieten van een avondje voor mezelf, tekenen, schilderen of een goede serie kijken. 

Hoe ben jij met Giving Back in aanraking gekomen en wat is nu jouw rol?
Ik was op zoek naar een baan waarbij ik mensen kon helpen, een steentje kon bijdragen. Toen vond ik de vacature van Giving Back en voelde ik meteen een klik. Giving Back helpt mensen het beste uit zichzelf te halen en ze kansen te bieden om verder te groeien en zich te ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik daarbij mag helpen. Ik ben een werkstudent binnen Giving Back en help overal een beetje waar nodig, ook ben ik bij veel evenementen van Giving Back aanwezig. 

Op welke manier draag jij in je dagelijkse leven bij om culturele diversiteit in jouw omgeving te vergroten?
Ik heb altijd geleerd dat iedereen gelijk aan elkaar is, en dat een bepaalde afkomst of overtuiging dat niet hoort te veranderen. Echter, leven we in een maatschappij waar dat wel het geval is. Iedereen is gelijk, maar heeft vandaag nog niet de gelijke kansen. Ik wil er voor zorgen dat die gelijke kansen wel worden geboden. Het werk van Giving Back maakt dit mogelijk, en ik ben heel blij dat ik daar aan mee mag helpen. 

Om onze Scholieren en studenten te inspireren vragen we altijd graag naar een levensmotto. Welke zou jij mee willen geven?
‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’
Ik geloof dat iedereen alles zou kunnen, zolang ze het maar proberen. Met wat moeite en inspanning lukken de meeste dingen altijd en ben je tot veel meer in staat dan dat je in eerste instantie denkt.
Inge Terpstra
  • E-mailadres:
    imaterpstra@gmail.com
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.