Erika Wortman

Relatiemanager Studenten

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Erika Wortman, Relatiemanager bij Stichting Giving Back. Daarnaast begeleid ik als coach mensen in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Een groot deel van mijn carrière heb ik doorgebracht in de IT wereld van corporate organisaties tot start-ups en ik was op zoek naar een manier om een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving. Die heb ik gevonden in mijn rol als relatiemanager en coach.

Ik ben moeder van 2 meiden en ik vind het belangrijk om een actieve rol te kunnen hebben in hun leven op school en sportverenigingen. In mijn vrije tijd lees ik graag Scandinavische of Spaanse thrillers en ik hou mezelf fit door een aantal keer per week te gaan hardlopen of inlineskaten. In het weekend vind je mij vaak in de keuken, waar ik met een paar simpele ingrediënten heerlijke gerechten klaarmaak voor mijn gezin.

Waar krijg je goede energie van?
“I love it when a plan comes together” en dat doe ik bij voorkeur door de juiste mensen en organisaties aan elkaar te koppelen. Ik hou ervan om relaties op te bouwen die voor iedereen waardevol zijn.

Hoe ben jij met Giving Back in aanraking gekomen en wat is nu jouw rol?
Ik kende Giving Back niet en werd enthousiast door een vacature die ik online vond. Mijn enthousiasme werd versterkt tijdens de gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd en nu ben ik actief in de rol van Relatiemanager voor partnerorganisaties en gesprekspartner voor alle stakeholders in het Studentenprogramma.

Op welke manier draag jij in je dagelijkse leven bij om culturele diversiteit in jouw omgeving te vergroten?
Dat begint al bij ons thuis, waar wij een eigen subcultuur hebben met Spaanse en Nederlandse invloeden en ik probeer mijn meiden mee te geven dat iedereen uniek is.

Het is mijn missie om mensen te challengen de beste versie van zichzelf te zijn en hiervan de vruchten te plukken in zowel werk als privéleven.

Om onze Scholieren en studenten te inspireren vragen we altijd graag naar een levensmotto. Welke zou jij mee willen geven?
Laat jouw geluk en succes niet beïnvloeden door dingen waar jij geen invloed op hebt. Zelfs als er dingen gebeuren die buiten jouw invloed liggen, dan kun jij de regie pakken door hoe je ermee omgaat. Kies altijd voor een proactieve en positieve houding, dat heeft de meeste invloed op jouw gevoel van geluk en succes.
Erika Wortman
  • E-mailadres:
    erikawortman@givingback.nl
  • Mobiel:
    0622083181
  • Website:
    http://www.givingback.nl
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.