Anna Zanger

Back-Office Manager

Mijn naam is Anna en ik ben sinds begin 2023 na lange tijd terug in Amsterdam. Ik had al een baan als officemanager bij Factor Vijf, die ik vanuit huis deed, en zocht daarnaast een fysieke baan in de stad. De missie van Giving Back, "de boardrooms van Nederland diverser maken", sprak me meteen aan. Het appelleerde aan het rechtvaardigheidsgevoel dat ik van jongs af aan heb.

Ik ben me als de spreekwoordelijke "Karen" bewust van mijn privileges en perspectief. Ik probeer mijn maatschappelijke positie in te zetten om kansengelijkheid te bevorderen. Bijvoorbeeld door zienswijzen te maken waarin bij de gemeenteraad het belang van voldoende sociale huurvoorraad wordt benadrukt. Of door mentor te zijn van een vluchteling die in de verdrukking raakt door onbegrip en, voorzichtig gezegd, minder acceptatie in het hulpverleningscircuit.

Bij Giving Back kan ik aan de activistische kant die ik toch wel blijk te hebben, via mijn werk als officemanager uitdrukking geven. Dat vind ik fijn.

Als je me vraagt naar een levensmotto, dan zeg ik: blijf dicht bij jezelf. Daar dwalen we, denk ik, allemaal bij weg. Soms kost het een half leven om terug te keren en te ontdekken wat onze unieke bijdrage aan de wereld kan zijn, door er gewoon te zijn. En dat is ook oké. Misschien is mijn motto bij nader inzien: alles is ervaring en ervaring is alles.
Anna Zanger
  • E-mailadres:
    annazanger@givingback.nl
  • Telefoonnummer:
    0206234171
  • Adres:
    17A 10 Asterweg

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.