DIF Capital Partners

Wie is DIF?
DIF is een toonaangevend onafhankelijk fonds management bedrijf. Wij investeren in hoogwaardige infrastructuuractiva die stabiele cash-flows op lange termijn genereren, zoals projecten voor hernieuwbare energie en kerninfrastructuurprojecten in Europa, Noord-Amerika en Australazië. DIF heeft een multidisciplinair en internationaal team van ca. 110 professionals in acht kantoren, gevestigd in Amsterdam (Schiphol), Frankfurt, Londen, Luxemburg, Madrid, Parijs, Sydney en Toronto.

Waarom zijn jullie partner geworden van Giving Back?
DIF is de afgelopen 10 jaar erg succesvol geweest en is snel gegroeid. Wij vinden het belangrijk dat onze projecten, organisatie en werknemers bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. Voor onze werknemers betekent dit dat er geld en tijd beschikbaar is vanuit DIF om hiervoor hun professionele en persoonlijke vaardigheden in te zetten. Giving Back past goed bij onze ambitie om anderen op deze manier verder te helpen bij het realiseren van hun ambities en mogelijkheden.

Waarom werkt diversiteit?
Met ruim 100 man in dienst op verschillende continenten komen wij dagelijks een diversiteit aan culturen en gewoontes tegen. De mate waarin een organisatie hiermee om kan gaan is mede bepalend voor het succes van DIF op de lange termijn. Door deze diversiteit ook op de werkvloer te stimuleren vergroten we de mate waarin DIF als organisatie hiermee om kan gaan.

Welke boodschap hebben jullie voor onze studenten?

Om vooral te geloven in je eigen kansen en niet te aarzelen om anderen (inclusief je mentor) om hulp te vragen.

>> Meer over DIF | Capital Partners

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.