Bayer ook partner van Giving Back

Bayer

Bayer is al meer dan 100 jaar stevig verankerd in de Benelux met ruim 2.300 medewerkers op verschillende sites in Brussel, Diegem, Antwerpen, Maastricht, Bergschenhoek, Wageningen, Mijdrecht, Amsterdam en Enkhuizen. Sinds begin 2022 zijn zij trotse partner van Giving Back. 

"De missie van Bayer is “Science for a better life”. We gebruiken wetenschap om een beter leven mogelijk te maken. Dat doen we zowel met gezondheidsbevorderende producten voor mensen (geneesmiddelen, consumentengezondheidsproducten zoals vitamines), als met planten (zaden, digitale tools, gewasbescherming). Ons motto is “Health for all, hunger for none”.

Bayer wil via Giving Back jongeren helpen hun volledige potentieel te benutten. Dat is goed voor de jongeren maar ook voor de maatschappij en voor wetenschappelijk gedreven bedrijven als de onze, die afhankelijk zijn van mensen met goed ontwikkelde vaardigheden en kennis.

Diversiteit werkt!

Het bevorderen van (culturele) diversiteit op de werkplek verbetert de teamprestaties omdat werknemers van elkaars verschillende perspectieven en ervaringen kunnen leren. (Culturele) diversiteit stelt ons als wereldwijd opererend bedrijf bovendien in staat onze klanten beter te begrijpen.

Bayer ontwikkelt diverse (trainings- en informatie-)programma's om intern het bewustzijn over het belang van inclusie en diversiteit te vergroten, opdat bij het aannemen en promotie laten maken van mensen niet bewust of onbewust wordt gediscrimineerd. Bayer stelt zichzelf wat gender en gehandicapten betreft concrete doelen. Zo wil Bayer dat in 2025 de helft van alle managementfuncties, van laag tot hoog, wordt ingevuld door vrouwen (nu is dat 40%).

Als Bayer bieden wij mentoren en stageplekken voor het Studentenprogramma binnen onze 3 divisies Pharma, Crop Science & Consumer Health, met commerciele, R&D of productiefuncties, maar ook binnen ondersteunende functies zoals accounting, legal of supply. Dit kunnen we op 5 verschillende locaties verspreid over Nederland bieden, waarbij dit soms ook een internationale omgeving is (bijv. in Berchschenhoek of Maastricht). Daarnaast kunnen we activiteiten opzetten die georganiseerd worden door en voor studenten, zoals bijvoorbeeld in-house dagen of shadowing days."

Wil je meer weten over werken bij Bayer? Bekijk dan hier de website.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.