Allen&Overy trotse partner van Giving Back

Allen&Overy

Allen & Overy is ruim tien jaar intensief betrokken bij Giving Back. Onze oud-partner Steven Schuit was een groot deel van deze tijd voorzitter van het bestuur. Toen hij in 2009 mede het studentenprogramma lanceerde, raakten veel meer A&O’ers betrokken bij de stichting. Ons kantoor vindt het heel goed dat deze studenten begeleiding krijgen zodat zij hun potentieel volledig kunnen benutten, hun kansen op een goede baan kunnen vergroten en een rolmodel kunnen worden voor anderen.

Het is bijzonder om samen met andere partners aan het studentenprogramma te bouwen. Ik denk dat de betekenis van het programma voor de studenten verschilt. De een zoekt een netwerk, de ander begeleiding bij zijn studie en een derde zal zich vooral aangetrokken voelen door het inhoudelijke programma. De combinatie van deze elementen maakt het programma in mijn ogen uniek.

Als ik kijk naar de betekenis van Giving Back voor ons kantoor, dan valt me op dat we zelf ook weer leren van de studenten, met name over het aantrekken en behouden van medewerkers met uiteenlopende culturele achtergronden. Diversiteit past ook erg bij ons kantoor met 44 vestigingen in 31 landen. De jongeren die ik heb ontmoet vind ik zonder uitzondering getalenteerd, gemotiveerd en erg betrokken bij Giving Back en bij elkaar. Giving Back is dus veel meer dan een programma.

>> Meer over Allen & Overy

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.