Vacature: Allround Marketeer met Digitale Aspiraties (medior)
03-10-2023 Houd jij van veel vrijheid in je functie, de ruimte om eigen initiatieven te nemen én van gezelligheid op de werkvloer? Wil je jouw digitale marketingvaardigheden inzetten om culturele diversiteit naar een hoger plan te tillen in Nederland? Dan zou jij als marketeer bij stichting Giving Back goed op je plek kunnen zitten! Je ontwikkelt samen met de programmateams de inhoud ten behoeve van de werving, bepaalt grotendeels zelf de marketingplanning en pakt zelfstandig taken op.  
 
Over Stichting Giving Back 

Stichting Giving Back is een dynamische non-profitorganisatie gevestigd in Amsterdam-Noord. Verschil moet er zijn, anders is er niemand meer bijzonder. Stichting Giving Back zet zich al sinds 1999 in om culturele diversiteit in de top van het bedrijfsleven en de overheid te vergroten door eerste generatie (aankomende) studenten te ondersteunen. Dit doen we met een Scholieren- en Studentenprogramma. Hierin koppelen we de 4 havo/5 vwo Scholieren en Bachelor en Masterstudenten aan een persoonlijke mentor en bieden we hun een breed georiënteerd activiteitenprogramma gericht op persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Met een bevlogen team en ca. 500 vrijwilligers doen we er alles aan om de organisatiedoelen te behalen en impact te maken op individueel niveau en in de grotere context van onze missie. 
 
Functieomschrijving  

Met een focus op het versterken van de banden met alumni en het vergroten van onze impact, hebben we de afgelopen jaren een digitale transitie ingezet om onze naamsbekendheid te vergroten en onze missie naar een breder publiek te brengen. Als Allround Marketeer bij Stichting Giving Back ben je de drijvende kracht achter onze marketinginspanningen. Je hebt een uitgesproken passie voor branding, het ontwikkelen van wervingscampagnes en digitale marketing. Je bent de aanjager als het gaat om het verder brengen van online marketing. Hierin breng je marketing automation, leadgeneratie en digital presence van Giving Back naar een hoger plan. Je zult nauw samenwerken met verschillende teams binnen onze organisatie om input te verzamelen voor onze marketingplanning. Het vergroten van onze naamsbekendheid, zowel online als offline, evenals alle activiteiten en PR die daarmee samenhangen, zal centraal staan in je functie.  

Taken en verantwoordelijkheden  
  • Ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën en campagnes om onze naamsbekendheid te vergroten. 
  • Samenwerken met interne teams om input te verzamelen en marketingplannen te ontwikkelen. 
  • Beheren van digitale marketingactiviteiten, waaronder sociale media, e-mailmarketing en SEO. 
  • Creëren van boeiende content, zowel geschreven als visueel, voor online en offline platforms. 
  • Onderhouden van contact met alumni en community management. 
  • Analyseren van marketingprestaties en het identificeren van kansen voor verbetering. 
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van digitale marketingtrajecten om leads te genereren. 
Profiel
  • Tussen de 3 en 5 jaar relevante ervaring in marketing (medior professional), bij voorkeur in een non-profitorganisatie. 
  • Sterke affiniteit met branding, digitale marketing en wervingscampagnes. 
  • Uitstekende communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels. 
  • Creatieve mindset met oog voor detail en design. 
  • In staat om effectief te werken in een team en te communiceren met diverse belanghebbenden. 
  • Resultaatgericht met de capaciteit om data te analyseren en inzichten om te zetten in actie. 
  • Bereidheid om je in te zetten voor onze missie en waarden. 
Aanbod 
  • Een uitdagende en betekenisvolle functie (24-32 uur per week) binnen een groeiende non-profitorganisatie. 
  • De kans om je digitale marketingvaardigheden verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze gemeenschap. 
  • Een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega's. 
  • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is ons uiteindelijke aanbod afhankelijk van jouw ervaring en expertise. 
Ben jij geïnteresseerd in deze functie van all round marketeer? 

Heb je een passie voor marketing, branding en digitale aspiraties, en wil je bijdragen aan onze missie om kansen te creëren voor jongeren in onze gemeenschap? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@givingback.nl onder vermelding van "Sollicitatie Allround Marketeer - Giving Back". We kijken ernaar uit om van je te horen! 

Stichting Giving Back is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert. We moedigen alle gekwalificeerde kandidaten aan om te solliciteren, ongeacht hun achtergrond.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.