Terugblik op de Teambuildingsdag Bachelorprogramma 2023-2025
07-11-2023 Afgelopen zaterdag, op 28 oktober, beleefden de nieuwe studenten van het Bachelorprogramma een onver. De herfstsfeer bij het adembenemende Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum was werkelijk betoverend. Het hoofddoel van deze dag was om alle student-mentorkoppels te versterken en als een hecht team huiswaarts te laten keren. En we kunnen met trots zeggen dat dit doel opnieuw met groot succes is bereikt! 🎯👌🏽

De dag draaide volledig om het versterken van de band tussen onze studenten en hun mentoren, wat een cruciaal onderdeel is in de kennismakingsfase. Want, laten we niet vergeten, een match betekent nog geen relatie!

De dag begon met een hartelijk welkomstwoord van Karim El-Khetabi, de directeur van Giving Back, waarin hij het belang van het mentortraject benadrukte. Daarna deelden Mentees en Mentoren Ashraf El Madkouki, Marc van Duyn, Asmae Bouchnaf en Jovana Milanovic PwC hun verschillende perspectieven en ervaringen met hun mentortraject. Ze beantwoordden vragen zoals: "Heb je bepaalde vaardigheden of inzichten geleerd van je mentor die je hebt toegepast in je studie en dagelijks leven?" Om de nieuwe lichting Mentees en Mentoren een duidelijk inzicht te geven in het mentortraject.

De dag draaide volledig om het versterken van de band tussen studenten en hun mentoren, wat essentieel is in de kennismakingsfase. Het begon met een welkomstwoord van Karim El-Khetabi, de directeur van Giving Back, waarin hij het belang van het mentortraject benadrukte. Mentees en Mentoren deelden hun perspectieven en ervaringen met hun mentortraject, waardoor nieuwe lichting Mentees en Mentoren inzicht kregen in wat ze konden verwachten.

In de workshop voor mentoren, geleid door Sylvie Verbiest MSc. van SMALL, werden inzichten gedeeld over generatieverschillen en hoe hiermee om te gaan in het mentortraject. Mentoren kregen handige tools aangereikt voor effectieve begeleiding.

In de namiddag genoten de Mentees en Mentoren gezamenlijk van een heerlijke lunch en een ontspannende wandeling in het bosgebied rondom Woudschoten. Tijdens de wandeling kwamen de koppels informatieve borden tegen over Giving Back, wat van essentieel belang was voor de afsluitende quiz.

Er gaat veel waardering uit naar de partners en mentoren van Bayer, Cargill DIF Capital Partners, Politie Nederland, Microsoft, Baker McKenzie Amsterdam, Loyens & Loeff, Allen & Overy Netherlands, PwC Nederland voor hun inzet, energie en enthousiasme. Ook een oprechte dank aan het Woudschoten Hotel/Conferentiecentrum voor hun gastvrijheid en goede zorgen.

Samen zetten we diversiteit aan het werk! 🙌🏼🙌🏾🙌🏻🙌✨

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.