Ook het Scholierenprogramma is uit de startblokken!
08-11-2023 September is de startmaand voor het nieuwe Giving Back jaar. Na de zomervakantie worden de scholieren geselecteerd en door de Stadscommissies aan een persoonlijke mentor gekoppeld. Uitgangspunt hierbij is altijd de persoonlijke interesse en ambitie van de scholier. Het programma start vervolgens met de Matchingsavond, een feestelijk moment waarbij scholieren en mentoren hun “match” voor het eerst ontmoeten. De matchingsbijeenkomsten worden per stad georganiseerd, ieder op hun eigen lokale wijze. 

Op 25 oktober vond de matchingsavond plaats bij ABN-AMRO te Den Haag. Er werd kennis gemaakt met de stadscommissie Den Haag, maar het belangrijkste: 24 koppels ontmoetten elkaar voor de eerste keer. Eerst even aftastend, later volgden hele gesprekken. De avond werd afgesloten met meegebracht eten en pizza’s. 

Op 1 november volgde de matchingsavond te Amsterdam op het Comenius Lyceum. Ook hier volgde eerst een korte presentatie door de voorzitter van de stadscommissie Amsterdam Awara Treur, maar iedereen stond vooral in de startblokken en te wachten op het moment: aan wie ben ik gekoppeld? Verraste en blije eerste blikken, het eerste gesprek tussen mentor en mentee en vervolgens ook een ontmoeting met de aanwezige ouders. Ook hier zeer goede en geslaagde matches!

In de komende weken volgen de matchingsavonden voor Rotterdam en Eindhoven. 
Daarnaast volgen in november de Teambuildingsweekenden (11-12 nov en 25-26 nov), waarin de scholieren de mentoren dieper kennismaken met elkaar, een start maken met het ontwikkelplan en beginnen met het aanbrengen van een eerste focus voor het mentoringtraject.  
Veel dank aan alle stadscommissies, schoolcoördinatoren en anderen voor al hun tijd en inzet voor het mogelijk maken van deze matches!

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.