MCV training bij BeHr Groep Nederland
14-02-2024 De afgelopen weken hebben de mentoren van het Studentenprogramma deel kunnen nemen aan de training in Multicultureel Vakmanschap (MCV), georganiseerd in samenwerking met de BeHr Groep Nederland. De MCV-training tilt het Mentortraject naar een hoger niveau door essentiële tools te bieden voor effectieve interactie met een cultureel diverse doelgroep. Het bewustzijn om regelmatig uit je eigen referentiekader te stappen, vormt hierbij een essentieel aspect. Dit vergroot niet alleen het begrip voor andere culturen en perspectieven, maar versterkt ook de communicatievaardigheden van de mentoren.

Een Giving Back mentor deelde zijn ervaring over de training: "De belangrijkste les voor mij was om altijd te proberen me in de ander te verplaatsen en me af te vragen waarom iemand iets zegt of doet. Vooral besefte ik dat gedrag van anderen vaak niet persoonlijk tegen mij gericht is."

De MCV-training biedt niet alleen concrete tools, maar ook diepgaand inzicht dat essentieel is voor het succesvol begeleiden van een diverse groep studenten. Het opent de deuren naar een meer inclusieve en empathische samenleving. Zo biedt het mentorschap bij Giving Back Nederland niet alleen een unieke kans voor studenten om te leren en nieuwe inzichten op te doen, maar ook waardevolle groeimogelijkheden voor mentoren zelf.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.