Maak kennis met Awara Pshdary Treur
29-11-2022 Per 1 oktober heeft Thomas Huijgens zijn voorzitters stokje overgedragen aan Awara voor de Stadscommissie Amsterdam. Tijd om wat beter kennis te maken!

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Mijn naam is Awara Pshdary Treur. Ik ben getrouwd met Jorien en samen hebben wij twee prachtige kinderen, Lara van 6 jaar en Liam van 3. Zelf ben ik opgegroeid in Kudelstaart (voor de liefhebbers, dit ligt in Nederland) en inmiddels wonen wij met z’n vieren in Amsterdam.

In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Ik ben samen met mijn drie compagnons eigenaar van het consultancybedrijf ZZA – Zorg ICT, Zorgadministratie & Applicatiebeheer (www.zza.nl). Binnen ZZA ben ik eindverantwoordelijk voor alle commerciële zaken. Met onze 30 collega’s, flexibele schil van zelfstandige specialisten (zzp) en samenwerkingspartners leveren wij hulp aan zorginstellen m.b.t. het Patiëntendossier (EPD). Denk dan aan registratie, procesondersteuning, innovatie en verbetering van efficiëntie voor zorginstellingen.

Waar krijg je goede energie van?

Ik sport heel graag, met name voetbal en fitness. Daarnaast wordt ik enorm gelukkig van mijn gezin en kan ik genieten van alle wijsheden die mijn kinderen aan mij en mijn vrouw vertellen.

Hoe ben jij met Giving Back in aanraking gekomen en wat is nu jouw rol?

Een aantal jaar geleden ben ik benaderd door een zeer actief en gewaardeerd lid van Giving Back (ook al heb ik hem nog nooit gezien) en dat is Haris Lizde. Toen ik las waar het om draait binnen Giving Back was ik direct verkocht.

Ik ben begonnen als mentor en dat heb ik twee jaar gedaan en heb twee fantastische mentees mogen begeleiden, Omar en Ayman. Beiden zitten nu op de universiteit en zijn hopelijk op weg naar een mooie carrière binnen de Zorg & ICT.

Na mijn mentorschap ben ik in de stadscommissie van Amsterdam gegaan en ben ik als schoolcommissie verantwoordelijk voor alle mentees van het Comenius Lyceum. Mijn buddy binnen het Comenius Lyceum is Janou Willems (lerares Aardrijkskunde). De samenwerking is geweldig en ik ben erg blij met Janou.

Sinds dit jaar (oktober 2022/lichting 2022-2023) ben ik de nieuwe voorzitter van de stadscommissie van Amsterdam, waarmee ik het stokje heb overgenomen van Thomas Huijgens. Weer een mooie rol binnen Giving Back en hopelijk kan ik dit nog tientallen jaren blijven doen.

Op welke manier draag jij in je dagelijkse leven bij om culturele diversiteit in jouw omgeving te vergroten?

Als mede-eigenaar van ZZA kan ik hier direct invloed op uitoefen. Diversiteit op allerlei manieren staat hoog in het vaandel binnen ZZA. Kom maar kijken op onze website: https://zza.nl/about-me/

Daarnaast proberen mijn vrouw en ik bijna dagelijks om dit over te brengen op onze kinderen. Ik lees bijvoorbeeld elke avond voor uit de boekreeks ‘Bedtijdverhalen Rebelse Meisjes’ aan mijn kinderen. Echt een aanrader voor iedereen die kinderen, neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes en/of kleinkinderen heeft.  

Om onze Scholieren en studenten te inspireren vragen we altijd graag naar een levensmotto. Welke zou jij mee willen geven?

Mijn levensmotto is: Netwerken is minstens net zo belangrijk als het afronden van een studie. Zorg er dus voor dat je hier vroeg mee begint. Maak een LinkedIn account aan en voeg alle mentoren, mentees, ouders van je vrienden, school/studiemaatjes en zelfs de bakker om de hoek toe. Hoe meer mensen je kent hoe makkelijker je kan meepraten. Name dropping werkt altijd ­čśë.

 

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.