Jaarverslag 2018-2019
31-01-2020 Met trots presenteren we ons jaarverslag 2018-2019. Hierin nemen we u mee langs al onze gestelde doelen en behaalde successen op organisatieniveau, in onze programma’s en lokaal. Naast de landelijke organisatie geven onze stadscommissies, het stichtingsbestuur, Giving Back Students Community in ons jaarverslag een uitgebreide terugblik op het afgelopen jaar en de gezamenlijk behaalde doelen en resultaten.

Het jaar dat voor ons in het teken stond van de opmaat naar ons jubileum. Al 20 jaar werken we met onze vrijwilligers, partners en sponsoren aan onze missie, namelijk een relevante bijdrage te leveren aan het vergroten van de culturele diversiteit in het bedrijfsleven en de overheid. Dit doen we met onze cross-culturele mentoring programma’s voor eerste generatie (aankomende) studenten om zo deze jongeren een steuntje in de rug te bieden om de juiste studie- en carrière keuzes te maken.

De hoogtepunten van afgelopen jaar

Deze professionalisering van de landelijke organisatie van Giving Back hebben we voortgezet. Binnen de verschillende domeinen van de organisatie zoals ICT, marketing & communicatie, finance hebben we de volgende stappen kunnen maken. Een niet onopgemerkte is de herpositionering en daarmee de nieuwe campagne van Giving Back. Hiermee hebben we niets gewijzigd aan de programma’s die we aanbieden, wel hebben we de missie en boodschap van Giving Back verduidelijkt: samen zetten we diversiteit aan het werk. Want verschil moet er zijn.

Dat doen we met onze cross-culturele mentoringprogramma’s: kwalitatieve programma’s voor scholieren en studenten, waarin talent- en persoonlijke ontwikkeling, het aanboren van een relevant netwerk door middel van een intensief programma met workshops en events èn een persoonlijk mentortraject centraal staan.

Met veel trots hebben we nieuwe partner DIF Capital Partners mogen toevoegen aan ons Partnerprogramma.

Groei stond ook afgelopen jaar op ons programma en wel in de zin van uitbreiding naar een nieuwe stad met ons Scholierenprogramma en in aantal studenten en mentoren. Na een succesvolle start in Eindhoven hebben we de start in Tilburg door omstandigheden moeten uitstellen.

Tot slot

Ook afgelopen jaar kon geen succes zijn zonder de inzet van onze immer enthousiaste vrijwilligers, partners en sponsoren. Wij willen iedereen dan ook danken voor hun enthousiaste inzet in het afgelopen jaar.

U kunt hier het volledige jaarverslag 2018-2019 van Giving Back lezen.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.