Het Bachelorprogramma lichting 2022-2024 van start!
14-11-2022 Yes!! De lichting 2022-2024 van het Bachelorprogramma is van start!

Op zaterdag 29 oktober vond de Teambuildingsdag van de nieuwe lichting van het Bachelorprogramma plaats. En wat was het een schitterende herfstdag bij het altijd prachtige Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum. Deze dag heeft het doel om alle student-mentor koppels verrijkt en als team weer naar huis te laten gaan. En wij hebben het idee dat dat wederom goed gelukt is 😉 🎯👌🏽.

De dag werd afgetrapt door Karim El-Khetabi en onze voorzitter Manon van Beek met haar persoonlijke, inspirerende verhaal over talentontwikkeling, carrièrepad ("toen ik ging studeren had ik niet het doel CEO te willen worden"), mentoring en het leven: ‘’You should never take more than you give, in the circle of life’’ (🙏).

Ervaringen van eerder gematchte koppels Marike van den Berg en Esma Ciftci en Gerben Wedekind en Mohamed Kasr illustreerden beide mooi hoe verschillende mentortraject verlopen. In de workshop voor mentoren door Sylvie Verbiest MSc. van SMALL werden inzichten gegeven over generatieverschillen en hoe hier in het mentortraject mee om te gaan. Deze inzichten werden verder uitgelegd aan de hand van ervaringen vanuit mentor Fahd Mohammad (gekoppeld aan Can Kaplanseren) van de vorige lichting.

In de andere zaal werden de studenten door het GBSC bestuur uitgebreid meegenomen in wat ze kunnen verwachten het komende jaar in de community. Naast workshops en trainingen voor persoonlijke ontwikkelingen zal het programma uit maatschappelijke projecten, bijeenkomsten bij partnerorganisaties, bindingsactiviteiten en trips in binnen- en buitenland zijn.

Bovenal hebben onze studenten en hun mentoren de gelegenheid gekregen elkaar beter leren kennen deze dag, die naast de matchingsbijeenkomst centraal staat in de kennismakingsfase. Want een match maakt nog geen relatie!  We wensen jullie allen een geweldig leerzame, inzichtrijke en buitengewone reis toe de komende twee jaar. Maak het meeste van je talent en je studie! En haal alles eruit wat erin zit.

Wederom grote dank aan onze partners en alle mentoren van Bayer, Cargill DIF Capital Partners, Politie Nederland, Microsoft, Baker McKenzie Amsterdam, Loyens & Loeff, Allen & Overy Netherlands, PwC Nederland voor jullie inzet, energie en enthousiasme. En dank voor de geweldige dag, gastvrijheid en goede zorgen Woudschoten Hotel/Conferentiecentrum.

Samen zetten we diversiteit aan het werk 🙌🏼🙌🏾🙌🏻🙌✨

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.