Happy #DiversityDay! In gesprek over diversiteit met... Cargill
05-10-2021 Happy #DiversityDay! In gesprek over diversiteit met... Cargill
Met onze reeks "In gesprek met" willen we mensen en organisaties inspireren over diversiteit

Sinds 1999 zetten wij ons samen met onze partners en ca. 500 vrijwilligers jaarlijks in om (culturele) diversiteit aan het werk te krijgen. Dat doen we door talentvolle jongeren, wiens ouders niet of niet in Nederland gestudeerd hebben, vanaf de voorexamen klas tot aan hun Masterstudie te ondersteunen met een persoonlijk mentortraject èn een structureel aanbod van activiteiten en workshops om zich persoonlijk en professioneel te kunnen ontwikkelen.

Wij gaan daarom ook regelmatig in gesprek met onze partners en organisaties in het veld om te praten over de stand van zaken omtrent Diversiteit en Inclusie in Nederland. Welke ambities zijn er binnen organisaties en hoe kunnen we daar samen verder aan bouwen? Want wij weten dat diversiteit werkt. Bovendien weten we na 22 jaar ook hoe diversiteit kan werken dankzij onze talenten en onze samenwerkingen.

Met trots lanceren we daarom vandaag op #DiversityDay het eerste 'podcast' van een reeks waarin Giving Back in de persoon van Karim El-Khetabi in gesprek gaat met mensen bij organisaties om over de stand van diversiteit (en inclusie) te praten. Rolmodellen. Dit eerste gesprek is met Mohamed Bokhizzou van onze partner Cargill. Bekijk het, beluister het en laat weten wat jij van de huidige stand van diversiteit vindt. Of wat jij denkt dat we nodig hebben om te versnellen. We gaan graag met je in gesprek.

Het gehele gesprek is hier te zien en te luisteren.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.