Haal alles uit je mentortraject!
13-12-2022

De lichting 2022-2023 van het Scholierenprogramma en het Studentenprogramma is dit jaar goed gestart met het programma platform. Ons programma platform is bedoeld om zowel Scholier en Student als hun mentor in staat te stellen om alles uit hun mentortraject te halen dat er in zit!

Waar gebruiken we het voor?

Alle informatie rondom het mentortraject en het activiteitenprorgamma, workshops, trainingen, bedrijfsbezoeken en -activiteiten, vind je hier terug. Op het dashboard vinden alle gebruikers een maandoverzicht om direct te kunnen zien wat er iedere maand op de planning staat voor Giving Back. Ook delen we hier enquêtes, heeft iedereen een to-do list en kan met content terugvinden over het programma en aanvullende informatie voor workshops. Het is een platform waar je ook goed alle informatie terug kunt vinden, zodat je niet hoeft te zoeken naar een bepaald document in je mailbox of telefoon. Bovendien vind je hier iedereen van jouw lichting. Zo kun je na een event iedereen eenvoudig contacten. Zo ook met je mentor.

Wat hebben Giving Back-ers aan het programma platform?

Al die mailtjes en whatsappjes tussen mentors en mentees kunnen heel onoverzichtelijk zijn, zeker als het gaat om evenementen en workshops en de voortgang van het mentortraject. Om een helder overzicht te hebben van alle Giving Back evenementen is het programma platform perfect. Daarnaast biedt via het platform de mogelijkheid om aan de koppels om alle documenten en info die ze willen delen op deze plek te doen. Met name voor het ontwikkelplan van de Scholieren en Studenten is dit een mooie manier om samen in te werken. Je kunt ook jezelf en je mentor taken geven om nóg meer uit het mentortraject te halen. Ook willen we graag weten wat onze deelnemers vinden van onze evenementen en workshops, zo kunnen we onze programma’s blijven verbeteren met jullie feedback. 

Wat kunnen de mentoren op het platform?

Je kunt je aanmelden voor evenementen, andere mentoren bereiken, groepsgesprekken beginnen, (bijvoorbeeld je) mentee uitnodigen voor netwerkborrels, belangrijke documenten delen. Ook kun je de stadscommissieleden en partnercoördinatoren bereiken en zien welke evenementen er allemaal worden georganiseerd. Ook als je plannen maakt met je mentee is het leuk om dit in het platform te zetten, zodat alle gebeurtenissen terug te zien zijn in het platform.

Welk hoger doel dient dit platform voor onze missie?

Onze ambitie is groei om zo meer Scholieren en Studenten te kunnen ondersteunen om zo uiteindelijk nog meer diversiteit aan het werk zetten. Dit programma platform stelt ons in staat die feedback op te halen die ons helpt onze impact beter inzichtelijk te maken op micro- en meso niveau. Daarnaast hebben we op deze manier één plek waar alle programma’s overzichtelijk staan, zo kunnen we het ieder jaar goed terugzien en de informatie en evenementen aanvullen voor het jaar erna. Voor het Scholierenprogramma kunnen we zo heel eenvoudig uitbreiden naar nieuwe steden, omdat we kunnen laten zien wat we allemaal doen in een jaar. Het belangrijkste is dat we hiermee een professionaliseringsslag kunnen maken. Alle informatie op één plek geborgd, meer inzicht in onze impact op verschillende lagen en zo onszelf blijven verbeteren nu en in de toekomst.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.