Lustrum 2024: Inzamelingsactie GoFundMe
22-02-2024 Beste bezoeker,

Deze zomer vieren we met trots het 25-jarig bestaan van Stichting Giving Back. Een mijlpaal die we willen vieren met een speciaal jubileumfestival, als blijk van waardering voor iedereen die heeft bijgedragen aan onze missie en om het verschil te vieren dat we gezamenlijk hebben kunnen maken. Wil jij ons ondersteunen bij het realiseren van ons jubileumfestival en een bijdrage leveren aan deze waardevolle dag?

Een oprechte dank aan iedereen die Giving Back gedurende deze 25 jaar heeft gesteund: studenten, leraren, mentoren, coaches, ouders, sponsors, partners, medewerkers en anderen. Dankzij jullie steun hebben we ons kunnen inzetten voor getalenteerde jongeren met grote dromen, hen kunnen helpen om meer kansen te zien voor hun toekomst.

We kijken terug op de afgelopen jaren en werpen een blik op de toekomst tijdens inspirerende sessies, workshops en sprekers op deze bijzondere dag. Met diverse zalen, activiteiten en perspectieven belooft het een feestelijke dag te worden op een prachtige locatie. We willen deze dag graag vieren met iedereen die belangrijk is geweest voor onze stichting en samen stilstaan bij wat we hebben bereikt.

Jouw bijdrage kan ervoor zorgen dat we samen van deze dag een onvergetelijk jubileumfestival kunnen maken. Zoals misschien bekend, ontvangt Giving Back geen overheidssteun en daarom hebben we jouw hulp nodig. Je kunt ons steunen via de volgende link naar onze GoFundMe-pagina: https://gofund.me/f1c0ba02

We zijn je ontzettend dankbaar!

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.