Giving Back lanceert de Digitale Community
14-04-2023

Heb jij interesse om in contact te komen met andere Giving Backers, die net als jij hard werken aan hun (studie)carrière of die net als jij op het punt staan om te gaan studeren? Of ben je oud-deelnemer en wil je iets teruggeven aan de community? Giving Back presenteert het meest exclusieve, inclusieve netwerk van Nederland toegankelijk voor iedereen die bijgedragen heeft aan Giving Back. Exclusief dus met inlog.

Het exclusieve, inclusieve netwerk van Nederland

Giving Back presenteert het meest exclusieve, inclusieve netwerk van Nederland. Toegankelijk voor iedereen die bijgedragen heeft aan Giving Back. Kom in contact met ons rijke netwerk van (oud-)mentoren om jouw coachings-, ondersteunings- en/of netwerkvraag aan te stellen. 

Heb jij interesse om in contact te komen met andere Giving Backers, die net als jij hard aan hun toekomst en carrière aan het timmeren zijn? Zou jij aan hen advies, hulp of begeleiding willen vragen over bepaalde hindernissen waar je tegen aanloopt? Of wil je je kennis aanbieden aan anderen die net als jij eerste generatie studenten zijn? Dan ben je bij de Digitale Community van Giving Back aan het juiste adres!

Heb jij een vraag of juist iets aan te bieden?

Post het in de Digitale Community.
De Community is bedoeld om contact te leggen tussen alle huidige en oud deelnemers van Giving Back, maar ook partners, schoolcommissieleden en schoolcoördinatoren zitten in de Digitale Community. 

Heb jij bijvoorbeeld hulp nodig bij het voorbereiden van een sollicitatie of een presentatie waar je erg tegen opziet, dan kan je hier medestudenten vinden die verder zijn in hun academische loopbaan en jou graag een steuntje in de rug willen geven. Mentoren zullen daarnaast aanwezig zijn in de Digitale Community en zullen jou op de hoogte houden van netwerkevents en je begeleiden waar dat nodig is. 

Heb jij altijd al meer willen weten van het journalistieke beroep of -opleiding of hoe het is om strafrechtadvocaat te zijn of rechter? Of te werken voor Politie Nederland? Of met welke studies je terecht kan bij organisaties als Cargill, PWC, Microsoft, DIF Capital Partners, Freshfields, Allen&Overy, BakerMcKenzie, Loyens&Loeff?

Je kunt al je vragen stellen en als professional jouw expertise en kennis aanbieden binnen deze nieuwe exclusieve, inclusieve community. 

Hulp, aanmoediging en een luisterend oor

Kortom, in deze community ben je welkom om elkaar te helpen, elkaar aan te moedigen of het makkelijk te maken om advies te vragen bij diegenen die door hetzelfde traject gaan als jij. Hier vind je zonder twijfel een luisterend oor! En het biedt je de kans om je netwerk nog verder te verrijken met Giving Backers.  

Wil jij je netwerk verrijken met de Digitale Community van Giving Back?
1. Klik rechtsbovenin op “Inloggen”.
2. Klik op “wachtwoord vergeten” en voer jouw e-mailadres in waarmee je bij Giving Back staat ingeschreven. 
3. Maak een nieuw wachtwoord aan en log in op de website. 
4. Bekijk jouw profiel, maak kennis met de andere Giving Backers en check de aanwezige berichten in de Community. 
5. Vergeet vooral niet je eigen vragen, suggesties of aanbiedingen te plaatsen! 

Hopelijk zien wij jou snel online!

Herkent het platform je emailadres niet? Geen nood. Laat dan hier je gegevens achter en we geven je zo snel mogelijk toegang. Je ontvangt een mail van ons zodra je gegevens verwerkt zijn, hierin staat ook welke stappen je moet doorlopen.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.