Future Female Leadership Dialogue Session van start!
24-11-2022 Van onze Giving Back Students Community (GBSC) is 60% vrouw met een cultureel diverse achtergrond. Een gegeven waar we trots op zijn, want dit  en waar we de kans zagen om deze groep jonge vrouwen extra in hun kracht te zetten in hun reis om de leiders van de toekomst te worden.

Meer divers leiderschap
Ontzettend dankbaar en trots zijn we dat de nieuwe reeks Future Female Leader Dialogue Sessions van start is in samenwerking met onze partner Microsoft. Ons gezamenlijke doel is in te zetten op nog meer divers leiderschap middels inspiratie en omgekeerde mentoring door specifiek te richten op vrouwen en daarmee meer divers leiderschap nu en in de toekomst.  

Topvrouwen van nu en de toekomst
De Future Female Leadership Dialogues Sessions hebben we ontwikkeld om samen met onze partners naast het mentorprogramma een verdiepend programma te ontwikkelen voor zowel onze studenten als onze partnerorganisaties. Het biedt een groep geselecteerde studentes de kans om op informele wijze met twee topvrouwen bij onze partnerorganisatie Microsoft in gesprek te gaan. Dit werd een inspirerende sessie waarin vrouwen van verschillende generaties en diverse achtergronden met elkaar spraken om van elkaar te leren over wat leiderschap inhoudt, hoe je een leider wordt en wat je daarvoor nodig hebt. Wat onze studenten drijft en hoe we de (nabije) toekomst nog beter te maken voor iedereen als het gaat om navigeren door het leven waarvan werk een belangrijke pijler is en familie de belangrijkste.

Grote dank aan Angelina Nijadi-Govghani en Angela Bos van Microsoft voor de samenwerking met Giving Back voor dit project. En bijzondere dank aan Anna van den Breemer- Kleene and Edith Bevers voor het mooie open gesprek en de inspiratie. Onze Future Female Leaders en wij kijken uit naar de volgende sessies.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.