5e Masterclass: PwC Nederland
13-03-2024 Afgelopen vrijdag stond de vijfde Masterclass op het programma. Dit keer begonnen we vroeger dan de studenten gewend zijn op de executive floor van PwC Nederland in Amsterdam met een ontbijt ter ere van Internationale Vrouwendag. Een panel bestaande uit Janet Visbeen (PwC), Veronique Roos (PwC), Natasja Mooij (Bayer), Inge Van de Beld (Politie Nederland) en Lucienne Reichardt, PhD (oud-speelster van het Nederlands elftal en nu werkzaam bij de KNVB) sprak met de groep over onderwerpen als vrouwelijke rolmodellen, gezien worden voor wie je bent en de rol van mannen op de weg naar gender gelijkheid.

De rest van de dag namen Tamar Bilo en Peter de Vries ze mee in een praktische voorbereiding richting de volgende stap naar Young Professional. Bijvoorbeeld door hun CV en LinkedIn profiel onder de loep te nemen. Een goed LinkedIn profiel is natuurlijk niet compleet zonder representatieve profielfoto, dus mochten alle studenten op de foto bij een professionele fotograaf. Ook hebben ze geleerd waar recruiters op letten bij het selecteren van CV’s en welke vragen belangrijk zijn in een sollicitatiegesprek. Het laatste onderdeel van de middag was een HR-panel, bestaande uit Willem Van Donge (PwC), Edith Veltman-Lankhorst (Microsoft), Deborah (Politie Nederland), Elles van der Meer (Cargill) en Klazien Flapper (Bayer), dat een breed scala aan vragen over solliciteren kreeg voorgelegd.

Wij willen PwC Nederland bedanken voor een inspirerende en leerzame dag. En vooral naar Rihaam Marraha en Sanne Hellendoorn die er wederom voor hebben gezorgd dat het een geweldige dag was voor alle aanwezigen.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.