4e Masterclass @ Freshfields
13-02-2024 Afgelopen vrijdag waren onze Masterstudenten te gast bij onze partner Freshfields voor een dag vol inspiratie en inzichten! Met als thema Personal & Business: een gebalanceerd en vervullend leven begint met aandacht voor zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. ­čĺ╝ÔťĘ

Het gesprek met Bob van Kasteren, één van de partners in Nederland, onthulde al snel dat de slogan "Excellent, and not too serious" door iedereen binnen Freshfields wordt omarmd, wat resulteert in een open en informele sfeer die uitnodigt tot scherpe vragen.

Na een boeiende introductie van Bob, verzorgden Daphne Dasselaar en Lisa van 't Geloof een interessante workshop over bedrijfsculturen en hoe studenten kunnen ontdekken of ze passen binnen de cultuur van potentiële werkgevers. Na de lunch volgde een waardevolle sessie waarin young professionals bij Freshfields hun ervaringen deelden, gevolgd door een Q&A met Managing Partner Dirk-Jan Smit. Een prachtig compliment voor onze studenten: “We hebben best vaak studenten over de vloer, maar deze groep stelt vragen op een hoger niveau dan we gewend zijn.”

De rest van de middag werkten we in groepjes aan Business Cases, en we sloten af met een borrel waar we ook een aantal Bachelor en Master mentoren mochten verwelkomen.

We willen Freshfields hartelijk bedanken voor deze waardevolle dag en kijken uit naar de volgende Masterclass op 8 maart bij PwC. Daar beginnen we de dag met een ontbijt ter ere van International Women's Day, met inspirerende vrouwelijke rolmodellen, gevolgd door een programma over het presenteren van jezelf.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.