2e Masterclass: Duurzaamheid, Business, en Groei
12-12-2023 Wat een enerverende dag was het! De tweede Masterclass vond plaats op de innovatieve ForwardFarm van Bayer, waar Christy van Beek, de Sustainability Lead bij Bayer Crop Science NL, de Masterstudenten meenam op een boeiende ontdekkingstocht rond het thema Duurzaamheid en Business.

De dag begon met een inspirerende sessie waarin de Masterstudenten werden ondergedompeld in de wereld van duurzaamheid en de integratie ervan met zakelijke aspecten. Christy van Beek deelde haar expertise en stimuleerde de deelnemers om na te denken over de cruciale rol van duurzaamheid in de landbouw.

Na deze verhelderende sessie kregen de Masterstudenten de kans om de theorie in de praktijk te ontdekken tijdens een rondleiding op de ForwardFarm. Met nieuwsgierigheid observeerden ze de innovatieve agrarische praktijken van Bayer, wat resulteerde in meer begrip van de praktische implicaties van duurzaamheid in de landbouw.

De dag nam een verdere duik in zakelijke vraagstukken met een boeiende workshop verzorgd door PWC, geleid door Joost Alma, Friso van Krimpen, en Erik Glijnis. De Masterstudenten werden uitgedaagd om complexe zakelijke cases te analyseren en op te lossen, waardoor ze hun strategisch denkvermogen konden aanscherpen.

In de middag namen de Business Cases het podium in, waar de Masterstudenten de komende maanden mee aan de slag zullen gaan. Een gevarieerd scala aan uitdagende projecten werd gepresenteerd door experts in het veld, waaronder Natasja Mooij van Bayer, Shruti Ailani en Ferdi Siro van Microsoft, Ed Faas van de Politie, en Claudia Tendole-Klaassen van PwC. De Masterstudenten werden aangemoedigd om hun analytische vaardigheden en creatieve oplossingen toe te passen op real-world scenario's.

Een bijzondere dank gaat uit naar alle inspirerende sprekers en natuurlijk naar Bayer, die deze buitengewoon succesvolle dag mogelijk hebben gemaakt. We kijken vol enthousiasme uit naar de voortzetting van het Masterprogramma!

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.