Omar Ben Yaklaf

Allround ondersteuner

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Omar, ik ben een master Applied Physics student aan de Tu Delft en naast studeren ben ik een werkstudent bij GivingBack.

Waar krijg je goede energie van?
Van natuur krijg ik goede energie, van met mensen zijn en lekker met je vrienden en familie zitten voel ik me fijn bij. Verder krijg ik ook goede energie van ontwerpen of een goeie maaltijd koken.

Hoe ben jij met Giving Back in aanraking gekomen en wat is nu jouw rol?
Vrienden van me zitten bij Giving Back heb wat goeie verhalen van hun gehoord dus ben dan gaan deelnemen in het masterprogramma. Wat ik al eerder zei mijn rol binnen in GivingBack is werkstudent, ik help dan mee met de administratie of andere technische problemen en eventueel met aankomende evenementen.

Op welke manier draag jij in je dagelijkse leven bij om culturele diversiteit in jouw omgeving te vergroten?
Wel ik ben geboren in Amsterdam en mijn immigratieachtergrond is Marokkaans en verder begon mijn schoolcarriere bij het vmbo-t. Heb zelf verschillende omgevingen meegemaakt en allerlei mensen ontmoet. Die niet alleen divers zijn in etniciteit, huidskleur of sex maar juist in bepaalde gedachtegangen en klasse binnenin het maatschappij. Diversiteit is niet echt iets waar ik proactief aan denk of mee bezig probeert te zijn, het is gewoon iets dat voor mij al meegegeven is. Ik denk dat ik diversiteit binnenin mijn omgeving vergroot door gewoon te zijn wie ik ben en daarbij een stukje cultuur die ik heb geleerd van andere omgevingen naar mijn omgeving meebreng.

Om onze Scholieren en studenten te inspireren vragen we altijd graag naar een levensmotto. Welke zou jij mee willen geven?
Boeit niet of het glas halfvol is of halfleeg, enige wat boeit is of je op het einde van de dag de glas weer kan bijvullen.
Omar Ben Yaklaf
  • E-mailadres:
    omarbenyaklaf@givingback.nl
  • Telefoonnummer:
    0206234171
  • Adres:
    Asterweg 17A 10
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.