Karlijn Offermans

Marketing Communicatie & Relatiemanager

Ik heb al bijn 20 jaar ervaring als marketeer en ben al ruim 10 jaar ondernemer als adviseur voor marketingvraagstukken voor diverse bedrijven. Van strategie tot uitvoering. Ik geloof in kruisbestuiving. Ik ben opgeleid marketeer en heb mijn werkervaring voor mijn eigen bedrijf opgedaan in de online business, e-commerce toen nog, en vervolgens in de farmaceutische branche. Innovatie & degelijke marketing verweefden zich met elkaar. Dit bijzondere pakket aan kennis en ervaring heb ik als startpunt voor mijn onderneming stap een | marketing concepts ingezet.

Ik ben met Giving Back in contact gekomen in Rotterdam, waar ik mentor ben geworden van een hele leuke scholier met wie ik nog steeds veelvuldig contact heb. Diversiteit op de werkvloer en in de maatschappij vind ik een bijzonder belangrijk topic. Met name alle talent benutten die op onze scholen rondlopen. Mijn persoonlijke drijfveer is vooral het laten zien wat iemands talent is en daarbij de juiste weg (die niet altijd recht is, mind you!) te vinden om daar terecht te komen waar je het beste op je plek bent. Ook ik ben eerste generatie student in mijn familie. Het rolmodel heb ik ook nodig gehad. De vraagstukken herken ik uit eigen ervaring. Het is bijzonder waardevol dat we dit kunnen bieden voor de jongeren die deelnemen aan Giving Back.

Overigens is Giving Back wel het best bewaarde geheim van Nederland. Een van mijn opdrachten is om daar verandering in te brengen, want succes en impact mag met trots gedeeld worden!
Karlijn Offermans
  • E-mailadres:
    karlijnoffermans@givingback.nl
  • Telefoonnummer:
    0206234171
  • Mobiel:
    0650267300
  • LinkedIn:

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.