Loyens&Loeff

Loyens &Loeff is een toonaangevende fiscale en juridische dienstverlener met kantoren in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland, en in alle belangrijke financiële centra. Hierdoor kunnen onze cliënten wereldwijd rekenen op persoonlijk advies van een van onze 900 adviseurs. Door onze full-service praktijk, specifieke sectorbenadering en diepgaande kennis van de markt begrijpen onze adviseurs precies waar de behoeften van onze cliënten liggen.  

Diversiteit & inclusie
Onze mensen zijn de beste garantie voor een kwalitatieve dienstverlening. Alleen als zij volledig zichzelf kunnen zijn, en het beste uit zichzelf kunnen halen, krijgen onze cliënten de beste service. Daarom zijn diversiteit en inclusie belangrijke thema’s bij ons op kantoor. Wij willen een inspirerende werkomgeving creëren waarin iedereen zich welkom voelt en gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Ambitie is bij ons belangrijker dan achtergrond; wie je ook bent of waar je ook vandaan komt, wat telt is waar je naartoe wilt.

Youth & Education
Ons centrale CSR-thema is ‘Youth & Education’. De doelstellingen van Giving Back sluiten hier helemaal op aan. Daarom steunen wij hen graag en moedigen wij onze mensen aan om als mentor de studenten van Giving Back te inspireren, te begeleiden, en hen bewust te maken van hun kwaliteiten. De rol van mentor opnemen daagt bovendien ook onze mensen uit om zich te ontwikkelen en verder te groeien. 

>> Meer over Loyens & Loeff

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.