Albert Heijn

Albert Heijn vult dagelijks zo’n vijf miljoen borden in Nederland en Vlaanderen. Met meer dan 100.000 medewerkers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we er voor dat onze klanten altijd lekkere, gezonde, verse en betaalbare producten bij ons kunnen vinden. We zijn er altijd en overal voor je, om de hoek, onderweg en online. Met waar voor je geld, beter eten en gemak dat aansluit op jouw leven en jouw wensen. Zo bieden we alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen.

Dat 'Diversiteit werkt' onderschrijven we bij Albert Heijn volop. In onze winkels, distributiecentra en hoofdkantoor werken collega’s van allerlei achtergronden. Die diversiteit versterkt teams en maakt dat we midden in de maatschappij staan. Ons personeelsbestand is een afspiegeling van de dorpen en steden waarin onze winkels gevestigd zijn. Met ons partnership in Giving Back benadrukken we dat.

Tegelijkertijd helpt het ons verder te ontwikkelen in de kracht van diversiteit. Contacten tussen mentoren en studenten, maar bijvoorbeeld ook de hulp van Giving Back studenten bij het verder ontwikkelen van onze wervingsboodschappen, helpen ons daarbij. 
 
>> Meer over Albert Heijn
Aan alle studenten de oproep om de stagemogelijkheden die we hebben te onderzoeken of deel te nemen aan de events die we met GBSC bij ons: er is zoveel mogelijk. Je bent van harte welkom!

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.