AkzoNobel - partner van Giving Back - samen werken we aan diversiteit

AkzoNobel

AkzoNobel heeft zich als wereldspeler in de verfindustrie de afgelopen decennia ontwikkeld tot een leider op het gebied van duurzaamheid, van de cruciale rol die onze producten spelen in huizen en gebouwen waar we wonen en werken, tot schepen, auto's en vliegtuigen waar we op vertrouwen. En die rol zullen we nu en in de toekomst blijven spelen en waarmaken door zelf actie te nemen en samen te werken met anderen. Aan dat commitment is na de verkoop van onze chemietak in 2018 niets veranderd. Door mensen en gemeenschappen in meer dan 120 landen zelfstandig en zelfredzaam te maken door middel van training en educatie (PEOPLE), door onze impact op de planeet drastisch te verminderen (PLANET) en consequent te innoveren om duurzame verf en coatings aan onze klanten te bieden die hen helpen om het gebruik van kostbare grondstoffen te verminderen, de luchtkwaliteit te verbeteren of het energieverbruik en daarmee de CO2 uitstoot omlaag te brengen (PAINT). Een duurzaam positief verschil maken voor onze omgeving, onze klanten en volgende generaties, door de dingen te doen waar we goed in zijn en die we echt zelf kunnen beïnvloeden…Dat is waar we voor staan bij AkzoNobel…dag in dag uit…PEOPLE PLANET PAINT

Waarom zijn jullie partner geworden van Giving Back?
De doelstelling van Giving Back sluit goed aan bij onze ideeën over de ontwikkeling van talent en inclusiviteit. Wij geloven in een organisatie waar iedereen er mag zijn en wordt beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten. We helpen graag om jonge talenten kansen bieden zich te ontwikkelen.

Studenten kunnen bijvoorbeeld een business case uitwerken, kennismaken met onze bedrijfscultuur tijdens een “schaduw-dag”, of door stage te lopen. Tegelijkertijd zijn de studenten van grote toegevoegde waarde voor AkzoNobel. Ook het mentorprogramma geeft zowel de student als onze medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Deze leuke en inspirerende voorbeelden van uitwisselingsmomenten tussen de studenten van Giving Back en de medewerkers van AkzoNobel leveren plezierige en nuttige ervaringen op; een win-win situatie!  

Waarom werkt diversiteit en hoe werkt dat bij jullie organisatie?
Het bereiken van onze doelen en ambities en het leveren van topprestaties is alleen mogelijk als iedereen zich veilig en gesteund voelt om zijn of haar beste zelf naar het werk te brengen. Om dit te bereiken, richten we ons op een inclusieve en diverse werkomgeving. Dit betekent dat we een gevarieerde en inclusieve werkplek willen creëren waarin mensen zich betrokken en gerespecteerd voelen.

Het is onze ambitie divers talent aan te trekken en streven er naar dat ons personeelsbestand de samenlevingen en markten weerspiegelt waar we actief zijn. Met diverse en inclusieve teams kunnen we onze klanten beter begrijpen en zijn we in staat te innoveren om aan hun huidige en toekomstige behoeften te voldoen.

Welke boodschap hebben jullie voor onze studenten?
Geloof in jezelf, stel jezelf open voor ervaringen en werk aan je toekomst! Kom met ons in contact, we zijn benieuwd naar je verhaal!

>> meer over AkzoNobel

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.