Wil jij werkervaring opdoen in een maatschappelijke organisatie?
18-11-2022

Wil je naast je studie werkervaring op doen? Ben je bezig met een HBO of universitaire opleiding en zou je graag bij een maatschappelijke organisatie willen werken? Werk jij planmatig en secuur? Ben je proactief en communicatief sterk? En draag je graag je steentje bij om diversiteit aan het werk te zetten? Kom dan ons team versterken bij Giving Back!  
 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste werkstudenten met verschillende interesses en achtergronden die allround ingezet kunnen worden.  
 
Je kunt als werkstudent bijvoorbeeld aan de slag gaan met marketing communicatie werkzaamheden. Hierin ondersteun je de Marketing Communicatie manager en de back-office. Ervaring met social platformen en Microsoft Dynamics/Power Platform is belangrijk. Je bent in staat teksten te schrijven en weet alles van contentmanagement, engagement en planningstools. En vind je het een uitdaging bij te kunnen dragen aan onze wervingscampagne in beeld en tekst.  
 
Ook kun je al werkstudent ingezet worden voor het ondersteunen van de back-office en projectmanagement als het gaat om administratieve taken, dataverwerking, ondersteuning bij projecten en het onderhouden van CRM en het programmaplatform.  
 
Waar kom jij te werken? 
Jij komt te werken bij stichting Giving Back in Amsterdam-Noord. Met de trein en de pont naar je werk of op de fiets. In onze organisatie werken we met een klein team (9 collega's) op ons kantoor. Onze stichting kenmerkt zich als vrijwilligersorganisatie aangestuurd door een klein, hecht, professioneel team. Er heerst een informele sfeer waar iedereen hard werkt om samen met onze partners en 450 vrijwilligers een relevante bijdrage te leveren aan het vergroten van culturele diversiteit in de top van het bedrijfsleven en de overheid. En dat doen we iedere dag met veel plezier. In deze bijbaan krijg je veel verantwoordelijkheid en kan je veel leren.  
 
Hoe ziet jouw werkdag eruit? 
Jouw werkdagen zijn uitdagend en afwisselend. Het ene moment ben je administratief bezig en data aan het verwerken, het volgende moment heb je overleg met het team over eventplanning, marketing communicatie brainstorm en ontwikkelen van een contentplanning.  

Als stichting werken we samen met onze partner organisaties en professionals die zich als vrijwilliger hebben verbonden aan de stichting. Een super interessante kans om je netwerk te vergroten en te zien wat voor processen zich hier allemaal afspelen. Dat dit voor gemiddeld 16 uur per week flexibel naast je studie is in te delen, is natuurlijk helemaal fijn. De flexibiliteit is wederzijds. Je werkt vanuit huis en op kantoor. Aanwezigheid bij het vaste tweewekelijkse teamoverleg is gewenst, waarbij studie altijd voorrang heeft. Op gegeven momenten hebben wij meer werk voor je dan de 2 werkdagen. Tevens kun jij bepaalde weken (tentamenweken) zelf minder inzetbaar zijn. Daar hebben we uiteraard begrip voor. Studie gaat voor!   

Herken jij jezelf hier in? 
Je komt in aanmerking voor deze bijbaan wanneer je: 

 • bezig bent met een hbo / universitaire opleiding; 
 • bekend bent met Microsoft Dynamics/Power Platform en Marketing Automation tools; 
 • affiniteit hebt met community building;  
 • ervaring hebt met contentmanagement, presentaties maken, MSOffice; 
 • affiniteit hebt met culturele diversiteit; 
 • zo snel mogelijk aan de slag kan; 
 • secuur, zelfstandig en pro-actief werkt; 
 • lid zijn van GBSC is een pré!
 • Minimaal gemiddeld 16 uur per week beschikbaar bent naast je studie. 


Wat krijg je ervoor terug? 
Natuurlijk een leuk en professioneel team om deel vanuit te maken, de mogelijkheid tot netwerken en veel ervaring opdoen. En daarnaast: 

 • € 13,- per uur; 
 • de kans om onderdeel te zijn van een mooie stichting met een rijke community en een waardevolle professioneel netwerk; 
 • een uitdagende bijbaan met afwisselend takenpakket, maar ook veel gezelligheid. 


Is dit de bijbaan die jij zoekt?  
Mail dan jouw CV en motivaitie naar Karlijn Offermans of bel/app Karlijn op 06 50267300 als je nog vragen hebt na het lezen van deze vacature.  

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.