Werving Scholierenprogramma lichting 2021 van start  
04-10-2021 Onze stadscommissies zijn alweer begonnen met het werven van mentoren en op de scholen is de scholierenwerving volop gaande. Voor de nieuwe lichting gaan we weer maximaal 30 scholieren per stad werven. Zo kunnen we na dit uitdagende jaar meer scholieren in hun voorexamen jaar ondersteunen met hun persoonlijke groei, door het onderzoeken en uitbouwen van hun talenten en het vinden van de best passende studierichting. 

Wie komt er in aanmerking voor het Giving Back Scholierenprogramma?  
We willen in onze vijf Giving Back steden, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven, uiteraard zoveel mogelijk scholieren ondersteunen met ons Scholierenprogramma. Bij de werving en selectie is vooral het volgende belangrijk: 
  • de ouders van de scholier in kwestie hebben niet, of niet in Nederland, gestudeerd; 
  • je bent als scholier intrinsiek gemotiveerd om deel te nemen aan het Scholierenprogramma en ziet de meerwaarde hiervan in;  
  • je hebt als scholier de ambitie om echt iets te bereiken in jouw leven, ook al is het op dit moment misschien nog niet helemaal duidelijk wat. Een studie aan het hbo of een universiteit hoort er in ieder geval als vanzelfsprekend bij; 
  • je bent als scholier een echte Giving Backer, oftewel: een persoon die iets wil toevoegen aan de wereld en op termijn ook een rolmodel voor anderen wil zijn. 
Ken jij of ben jij die scholier?  
Lees dan hier meer over het Scholierenprogramma, welke scholen er mee doen aan ons Scholierenprogramma en hoe je je aan kunt melden. 

Ken je iemand die gaat studeren en ook aan bovenstaande voldoet? Dan kan diegene zich aanmelden voor ons Studentenprogramma. Het Studentenprogramma is een landelijk programma en niet verbonden aan specifieke steden of instellingen. Lees hier alles over het Studentenprogramma en hoe je je aan kunt melden. 

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.