Teambuilding Scholierenprogramma
06-12-2022 Afgelopen maand was het eindelijk zover: we waren weer twee weekenden met alle deelnemers van het Scholierenprogramma op het mooie Woudschoten. En wat was het weer een feest om een weekend lang met elkaar ondergedompeld te zijn en zo te start van het persoonlijk mentortraject en het activiteitenprogramma in te luiden. Van challenges tot persoonlijke ontwikkeling: Scholieren en hun mentor leerden elkaar beter kennen om zo de komende 13 maanden alles uit het mentortraject te halen wat er in zit! 

In twee weekenden hebben we 80 Scholieren en mentoren mogen ontvangen. Met dank 🙏🏾 aan de stadscommissies, schoolcoördinatoren, Woudschoten Hotel/Conferentiecentrum voor het mede mogelijk maken van deze twee geweldige weekenden!

Dat we de Scholieren en mentoren uitgedaagd hebben is zeker zo. Traditiegetrouw mentoren tegen de Scholieren in de beginfase tot verdieping op de kennismaking van ieder koppel en inzicht in welke leerdoelen iedere Scholier heeft voor dit programma is de andere kant. Sport, spel, buitenspelen, inhoud en lekker kunnen kletsen met elkaar is het recept voor een geslaagde Teambuilding. En wat ons betreft is dit wederom gelukt! Een korte terugblik op het Teambuildingsweekend van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven hieronder.

We hebben genoten van alle Scholieren en mentoren en hun enthousiaste deelname aan de activiteiten. In de ochtend kon men via speeddates in de Kapelzaal met elkaar kennis maken en werden de hersens gekraakt bij de verschillende raadsels en de Marshmallow challenge. De hoogste toren werd deze keer gebouwd door ‘Sinterklaas team”.

Na de lunch stonden de buitenactiviteiten gepland en konden we genieten van het mooie weer! Bij het Amphitheater streden de teams met de Wiebelende tafels, de Afrikaanse knoop en het Cornholes spel. Op het Outdoorveld was er boogschieten en een parcours met memory XL, vliegende tapijten, puzzels en skilopen. Na het diner was er een Boksclinic, gegeven door Lucas en zijn team van Boksz, waarin het niet alleen om het boksen ging maar juist ook om de psychologie erachter.

Zondagochtend volgden de scholieren de workshop Persoonlijk Leiderschap 1, gegeven door Christiaan Caanen en Jonne Scholten van Global Young Leaders. De mentoren hadden een sessie over het mentorschap en hoe nu verder met Karim El Khetabi. Mentor Patricia uit Rotterdam, Wim uit Eindhoven en Laura uit Den Haag  deelden hun verhalen en tips, als ook Mustafa die al eerder scholier was en nu een mentor is van een scholier uit Rotterdam.

Persoonlijke ontwikkeling
Aan het einde van de ochtend hebben de Scholieren middels een vragenlijst een goed beeld kregen van de punten waarop zij zich willen ontwikkelen in de komende 13 maanden samen met hun persoonlijke mentor. Scholieren zullen deze vragenlijst nog eens halverwege het jaar invullen en aan het eind van het jaar, om inzicht te krijgen op welke punten ze gegroeid zijn. Tot slot hebben de Scholieren samen met hun mentoren een begin te maken aan hun Persoonlijk Ontwikkelplan 

We willen je bedanken voor jouw aanwezigheid en bijdrage aan een geslaagd weekend en we wensen je een mooi Giving Back jaar met veel plezier en mooie inzichten voor de toekomst!

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.