MasterClass 'Online Mentoring in Cross-Cultural Communities
12-06-2020 Wanneer je zoals wij persoonlijke mentortrajecten aanbiedt aan talentvolle scholieren en studenten zijn er Covid-19 uitdagingen te over. Niet in de minste plaats voor onze Scholieren, Studenten en hun mentoren! Want hoe kun je op afstand jouw student of scholier helpen met het ontwikkelen van zijn/haar talent?

Uitdagingen die besproken worden in de MasterClass "Online Mentoring in Corss-Cultural Communities" die op 25 en 30 juni door onze partner Servant Leadership Institute (Servus) kosteloos aangeboden wordt aan onze mentoren. Naast theoretische cross-culturele inzichten wordt geoefend in online dialogen team presentaties. Deze MasterClass wordt gegeven door vooraanstaande VU-docenten.

De Masterclass bestaat uit twee onderdelen:

Module 1 (25 juni, middag): theoretische verdieping op kennis en vaardigheden van online mentorship. Met groepsopdracht.
Module 2 (30 juni, middag): interactieve sessie; workshop, mentoring van jongeren met een multiculturele achtergrond, empowerment van mentoren en mentees. Met groepsopdracht.

Uitgebreidere programma-informatie vind je hier.

Interesse in deze kosteloze MasterClass Online Mentoring in Cross-Cultural Communities op donderdag 25 juni en dinsdag 30 juni 2020?
Meld je dan uiterlijk 22 juni aan bij anne.kinket@gmail.com.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.