I.M. Deo Peters
21-06-2020 Deo Peters was sinds 1998 werkzaam als docent geschiedenis en CKV aan het Rijswijks Lyceum. En vanaf 2010 betrokken als schoolcoördinator bij Giving Back.

We hebben Deo leren kennen als een betrokken coördinator, die ieder programmajaar met veel bevlogenheid nieuwe scholieren enthousiast maakte voor ons programma en daarmee hun toekomst. Hij heeft vanaf het eerste begin zich met ziel en zaligheid verbonden aan Giving Back en is tot het laatste moment, als een van de oudgedienden van onze schoolcoördinatoren, betrokken gebleven bij de ontwikkeling van ons Scholierenprogramma.

Deo is een lichtend voorbeeld en inspiratiebron geweest voor zowel zijn leerlingen als Giving Back. We hebben veel van hem mogen meemaken en leren. Daar zijn we zeer dankbaar voor.

We wensen zijn echtgenote en dierbaren veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Evenals zijn dierbare leerlingen door wie hij ook tot Haags docent van het jaar is gekozen in 2009. 

Persoonlijke noot van Karim El-Khetabi, directeur Giving Back:

“Ik heb Deo in 2014 leren kennen. Wij hadden gelijk een klik. Ondanks dat wij op de hoogte waren dat het niet goed ging met hem kwam dit nieuws hard bij mij binnen. Ik ga zijn lach, positieve houding en inclusieve levensmotto enorm missen. De gesprekken met Deo over wereldpolitiek en het leven blijven mij bij en in gedachte is Deo er gewoon nog.  Mijn gedachte zijn nu ook bij zijn dierbaren. En ik wens hen sterkte in deze moeilijke tijd. Het ga je goed vent!”

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.