Het nieuwe Giving Back jaar is van start!
26-09-2021 Wij hebben er zin in! We hebben er met zijn allen reikhalzend naar uitgekeken om weer een zo goed als het kan live Giving Back jaar te beleven met zijn allen. Waar moeten we dan rekening mee houden?

We hopen dat iedereen een geweldige zomer heeft gehad en uitgerust en vol nieuwe energie is gestart na de vakantie. De start van het schooljaar en het academische jaar is altijd symbolisch het nieuwe Giving Back jaar. De eerste matchingsbijeenkomsten van ons Studentenprogramma zijn al geweest, de selectiegesprekken met onze Scholieren zijn gestart en de laatste hand wordt gelegd aan het aankomende Masterprogramma.

Oftwel, de Giving Back trein rijdt weer! En wat hebben we er veel zin in! We kijken er ook ontzettend naar uit iedereen tijdens alle activiteiten die op stapel staan weer live te ontmoeten. Tenslotte gaan onze programma's over persoonlijke ontmoetingen! Binnen de richtlijnen die het RIVM stelt en de geldende regels bij de ontvangende organisaties.

We willen jullie daarom meenemen waar we rekening mee moeten houden de komende tijd vanaf 25 september wanneer we elkaar weer op locatie gaan ontmoeten.

Matchingsbijeenkomsten Studentenprogramma

Deze vinden plaats in september en oktober. Per partnerorganisatie verschillen de richtlijnen voor het ontvangen van groepen. Iedereen ontvangt persoonlijk een uitnodiging met daarin de benodigde informatie over de geldende richtlijnen wanneer de matchingsbijeenkomst op locatie plaatsvindt.

Matchingsbijeenkomsten Scholierenprogramma

De bijeenkomsten voor de Scholieren vinden in oktober en november op scholen in de Giving Back steden plaats. Hiervoor ontvangen Scholieren en mentoren persoonlijk een uitnodiging waarin de richtlijnen voor de specifieke locatie uitgelegd worden.

Teambuildingsbijeenkomsten Scholieren en Studenten

Deze evenementen houden wij op Woudschoten in Zeist. Voor zowel het Scholierenprogramma als het Studentenprogramma kunnen deze dagen vooralsnog doorgang vinden. Daar zijn we blij mee. We moeten rekening houden met de aldaar geldende richtlijnen en die zijn als volgt:

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is open met toegangsbewijs

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september worden alle gasten gevraagd bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen via de coronacheck-app. U kunt een coronatoegangsbewijs krijgen als u volledig gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel -of vaccinatiebewijs heeft. Een afspraak maken voor testen kan hier: www.testenvoortoegang.org. Kijk op www.rijksoverheid.nl hoe de coronacheck-app te downloaden of een papieren coronabewijs te printen.

Activiteiten Scholierenprogramma
Nieuwe lichting. Terug naar …. het nieuwe normaal 
Uiteraard hopen we dat we weer helemaal terug kunnen naar het programma oude stijl, dat wil zeggen: met fysieke activiteiten. Dat hangt natuurlijk af van hoe Corona zich gaat gedragen en daar hebben we geen regie op, maar wat we op dit moment wel kunnen zeggen, is dat we de Teambuildingsweekenden op Woudschoten in Zeist kunnen organiseren MET overnachting en daar zijn we heel blij om!  

Punt van aandacht hierbij is dat Woudschoten streng controleert met de Corona checkapp en ze  iedereen met een rood vinkje onverbiddelijk zullen weigeren. Een rood vinkje betekent dus rechtsomkeert. 
NB: naast de verplichting om een geldig Coronatoegangsbewijs te tonen, moet iedereen ook een geldig identiteitsbewijs (kunnen) laten zien. 

Ook zijn we al bezig met de scenario’s voor het Debattoernooi op het Edith Stein College in Den Haag op 12 februari en de Holland Experience in Pieterburen op 13, 14 en 15 mei. Het spreekt vanzelf dat we gaan voor de offline varianten, maar aangezien we overal op voorbereid willen zijn, denken we na over hybride en online versies. 
Hóe Corona zich ook gaat gedragen, een ding staat in ieder geval als een paal boven water: wij gaan met onverminderd enthousiasme en dezelfde betrokkenheid die we altijd hebben verder om het verschil voor onze scholieren te maken!  

NB Bij alle activiteiten die georganiseerd houden we de RIVM richtlijnen aan die geldend zijn op de locatie.

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.