Update coronamaatregelen Giving Back
25-03-2020 Hieronder een update naar aanleiding van de aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan werden die 23 maart bekendgemaakt zijn. Ook wij dragen ons steentje bij om de verdere verspreiding tegen te gaan.

Alle landelijke en lokale activiteiten voor zowel het Scholieren- als het Studentenprogramma in de huidige vorm zijn opgeschort tot 1 juni. Over alle geschrapte activiteiten krijgen onze scholieren, studenten en mentoren aparte berichten in de mail.

Echter voor enkele workshops en trainingen zijn  we in overleg met betrokkenen om te zoeken naar andere vormen gevonden waarin we deze aankunnen bieden in zowel het Scholieren- als het Studentenprogramma. Voor het Scholierenprogramma gaat het over de workshops die lokaal georganiseerd worden. Per stad krijgen daar waar mogelijk deelnemers informatie over de workshops en trainingen die wel doorgaan vinden, maar dan in virtuele vorm. Dit geldt ook voor het Studentenprogramma.

Over alle activiteiten die na 1 juni gepland staan, houden we regelmatig beraad over met betrokkenen en laten we tijdig weten indien deze geen doorgang vinden, verplaatst zijn of op een andere wijze doorgaan. We volgen hierin nauwgezet het advies van GGD, RIVM en Rijksoverheid.

Giving  Back Headquarters is gewoon bereikbaar evenals het team. We werken vanuit huis en hebben iedere dag één persoon op kantoor zitten.

We wensen iedereen sterkte en vooral veel gezondheid toe en hopen op elkaars support om de uitzonderlijke situatie van de komende drie weken door te rollen.

We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen. Mocht je vragen hebben over bovenstaande, kun je voor meer informatie en actuele ontwikkelingen kijken op RIVM.nl.

Namens het team van Giving Back,

Karim El-Khetabi
Directeur

Neem contact op met Givingback

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen Giving Back

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen bij Giving Back.

Wachtwoord vergeten of instellen?
Ben je lid van Giving Back maar heb je nog geen wachtwoord? Registreer je dan hier

Wachtwoord instellen

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.